-

Gözden kaçırmayın

AK Parti Kuruluş Yıl Dönümünde Hedeflerini YinelediAK Parti Kuruluş Yıl Dönümünde Hedeflerini Yineledi

Türk Kızılay, 156. kuruluş yıl dönümü vesilesiyle bir kutlama mesajı yayınladı. Yardımseverlik, merhamet, şefkat ve dayanışmanın sembolü haline gelen Türk Kızılay'ın, özverili bir şekilde yürüttüğü hizmetleriyle dünyanın saygın kuruluşları arasında yer aldığı vurgulandı.

Türk Kızılay'ın, iyiliğin gücüyle insanın ve toplumun onurunu korumayı, direncini artırmayı ve ızdırabını dindirmeyi görev edindiği ifade edildi. Özellikle 6 Şubat'ta yaşanan deprem gibi büyük felaketlerde ilk müdahaleyi gerçekleştirip şefkat elini uzatan Türk Kızılay'ın, uluslararası yardımlardan sosyal faaliyetlere, göç çalışmalarından ilk yardıma, afet örgütlenmesinden kan bağışına kadar birçok alanda insanların zor zamanlarında yanlarında olduğu belirtildi.

Türk Kızılay'ın tüm gönüllülerinin fedakârlıkları takdir edilerek, zor durumda olanların geleceğe umutla bakmalarını sağlamak için var gücüyle çalıştıkları vurgulandı. Bu anlamlı günde Türk Kızılay’ın tüm mensupları ve gönüllüleri, dokundukları hayatları iyileştirmeye ve insanlığa hizmet anlamında ülkeyi en iyi şekilde temsil etmeye devam edecekleri inancıyla selamlandı ve çalışmalarında başarılar dilendi.

Bu açıklama Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından paylaşıldı.